Blog

Welkom op onze blog! Hier posten we regelmatig tips en nieuwtjes vanuit IJsland.


Wij hebben onze nieuwe favoriete fotograaf uit IJsland gevonden in de persoon van Benjamin Hardman. Op zijn Instagram account deelt hij prachtige plaatjes met ons, hieronder hebben wij er een paar verzameld.

Als je rijdt over de IJslandse F-roads komt het geregeld voor dat een rivierstroom(pje) de weg onderbreekt. Vaak vormt dit geen probleem, maar wel geldt dat voorzichtigheid geboden is. We hebben vijf tips samengesteld die het makkelijker maken om een rivier te doorwaden.

In de wintermaanden boek je bij WOW-air al een retourticket naar Reykjavik voor €80,- vanaf Brussel en voor €130,- vanaf Amsterdam. Op de website van WOW-air kun je gemakkelijk zien welke op welke dagen de vluchten het goedkoopst zijn. Als je dus nog een paar vrije dagen over hebt is dit de kans om goedkoop naar IJsland te gaan en bijvoorbeeld de ...

Een prachtige video vanuit IJsland uitsluitend gefilmd met een drone. Het ontwikkelen van deze video heeft twee jaar geduurd en dat is ook wel te zien aan de haarscherpe beelden die dit heeft opgeleverd. Kijk en geniet!

Een explosie aan het oppervlak van de zon, ook wel bekend als een zonnevlam, zorgt voor het vrijkomen van een grote hoeveelheid energie. De geladen deeltjes die hier onderdeel van zijn worden hierdoor de ruimte in geslingerd. Als deze deeltjes botsen met de atmosfeer levert dit de groene, rode en blauwe kleuren op die wij kennen als de Aurora...

Nog niet alles gevonden wat je zocht? Mail je vraag naar: reizendoorijsland@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin