Blog

Welkom op onze blog! Hier posten we regelmatig tips en nieuwtjes vanuit IJsland.


Met een Super Jeep het binnenland van IJsland ontdekken, op walvis safari en wandelen door gletsjergrotten? In januari 2018 kan het. RTL televisie presentator Sander Janson organiseert een 8-daagse reis door IJsland waarbij het zien van alle hoogtepunten die het land van vuur en ijs te bieden heeft centraal staat.

De tijd van het jaar waarin duizenden mensen op zaterdag in de file staan opweg naar hun vakantiebestemming is weer aangebroken. Op internet barst het van de tips en trucs om het reizen op zwarte zaterdagen toch zo aangenaam mogelijk te maken, maar wij kennen de echte oplossing.

In de zomermaanden genieten van een zonvakantie? In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn niet de zuidelijk gelegen landen, maar is juist het noorden van IJsland the place to be, de zon gaat hier namelijk in juni en juli maar voor een paar uur per nacht onder. Vooruit, we geven toe, het kan in IJsland ook dagenlang onafgebroken bewolkt...

Nu de winter in IJsland dan ook echt voorbij lijkt te zijn verzamelen we nog één keer de mooiste winterse plaatjes. Hier vind je de vijf mooiste foto's van de IJslandse winter.

Het huren van een auto is voor de meeste reizigers van groot belang tijdens hun reis door IJsland. Een auto of camper maakt het namelijk mogelijk om de meest verborgen plekken van IJsland te ontdekken.

Nog niet alles gevonden wat je zocht? Mail je vraag naar: reizendoorijsland@gmail.com
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin